• 3 mdr. Flipp + 2 mdr. GRATIS Mofibo

  Fastspeed logo

  1000/1000

  594 kr.

  Normalpris 279,00 kr

  99 kr.

 • KAMPAGNEPRIS på fibernet i 6 måneder

  Hiper logo

  1000/1000

  594 kr.

  Normalpris 299,00 kr

  99 kr.

 • EWII internet via kabel-tv tilbud

  Ewii logo

  300/300

  1.224 kr.

  Normalpris 279,00 kr

  129 kr.

 • 50% KAMPAGNEPRIS i 6 måneder

  Telenor logo

  500/100

  1.345 kr.

  Normalpris 299,00 kr

  149 kr.

 • 50% KAMPAGNEPRIS i 6 måneder

  Telenor logo

  100/100

  1.345 kr.

  Normalpris 299,00 kr

  149 kr.

 • 500 Mbit fibernet fra 159 kr./md. i 3 mdr.

  Norlys logo

  500/500

  1.554 kr.

  Normalpris 359,00 kr

  159 kr.

 • 2 mdr. GRATIS Podimo podcast

  Jetnet logo

  300/300

  1.554 kr.

  Normalpris 229,00 kr

  179 kr.

 • 0 kr i oprettelse/Spar 90 kr/md. i 6 mdr.

  Bornfiber logo

  100/100

  1.194 kr.

  Normalpris 289,00 kr

  199 kr.

Bedste internet

At finde det bedste internet kan være en udfordring. Hvad har du egentlig behov for? Det er nemlig ikke altid det samme for dig og dine naboer. I jeres familie kan der være en, der spiller meget computerspil, eller måske arbejder I meget hjemmefra, hvor en stabil og hurtig internetforbindelse er afgørende.

Når du begynder at lede efter det bedste internet, er det en god idé at overveje, hvad du faktisk skal bruge det til og om du skal dele forbindelsen med andre i husstanden.

I denne guide vil vi hjælpe dig med at sammenligne de bedste internet tilbud så det bliver nemmere for at at vælge korrekt

Bedste internet til hjemmet

Hvis du deler internetforbindelsen med andre i husstanden, skal I også tage højde for deres behov. Måske har I flere familiemedlemmer, der bruger internettet samtidigt til forskellige aktiviteter. I så fald kan det være vigtigt at vælge en god internetudbyder, der kan levere tilstrækkelig kapacitet og hastighed til at imødekomme alles behov.

Har du brug for det til almindelig surfing, e-mails og sociale medier? Eller har du behov for en hurtig og stabil forbindelse til streaming af film og serier, online gaming eller hjemmearbejde?

Bedste internet til hjemmet

Bedste internet på min adresse

Når du søger efter det bedste internet på en bestemt adresse, er der flere måder, du kan gå frem på. En af de nemmeste metoder er at sammenligne priser og derefter klikke dig videre til den udbyder, du synes bedst om.

For at finde det bedste internet, der passer til dit budget, er det en god idé at sammenligne priser, hastigheder og tilvalg. Ved at undersøge forskellige udbydere og læse anmeldelser før kan du tager en afgørelse.

Det er vigtigt, at internet på adressen er driftsikker og stabilt på alle tidspunkter af døgnet, og internet udbyder har en god dækning på din bopæl, selvom der bruges et trådløst internet.

Bedste internet dækning

Dækningen af internet kan variere meget afhængigt af i hvilken by du bor i Danmark. Generelt er der et par store teleudbydere, der dækker det meste af landet. Nogle områder kan være plaget af “gråzoner”, som skyldes at masten ikke lige får afdækket området. 

Tjek dit net kort

Sådan ser et dækningskort ud.

Tjek din internetdækning

1. Først vælger du korttype. 2. Dernæst vælger du internettype, hastighed og boligtype. 3. Til sidst vælger du et område på kortet.

Det er altid en god idé at tjekke dækningen i dit specifikke område, før du vælger at bestille internet. Du kan gå ind på udbydernes hjemmesider, hvor de typisk har et kort over deres dækning, eller du kan gå ind på tjekditnet.dk, der givet et overblik over alle bredbåndsmuligheder.

Der er ingen garanti for den bedste internet dækning i dit nærområde, og derfor bør du teste internet på din adresse.

Sammenlign internetpriser og hastighed

Når du sammenligner priser, skal du være opmærksom på både den månedlige pris og eventuelle ekstra omkostninger, såsom installation eller udstyr. Det kan også være værd at undersøge, om udbyderen tilbyder nogle særlige kampagner eller rabatter.

Bedste internet på min adresse

Hastigheden er også vigtig at overveje, især hvis du bruger internettet til streaming af film, online gaming eller andre aktiviteter, der kræver en stabil og hurtig forbindelse.

Udbyderne angiver normalt den maksimale hastighed, man kan forvente at opnå, men det er også en god idé at læse anmeldelser for at se, om kunderne er tilfredse med den faktiske hastighed, de oplever.

Derudover kan du også overveje tilvalg som tv-pakker eller streaming tjenester, hvis du har behov for dem. Nogle udbydere tilbyder forskellige pakker og muligheder for at skræddersy dit internetabonnement efter dine behov.

Find de rette internet og tv udbyder

Den bedste internetudbyder sikrer en konstant og lynhurtig internetforbindelse på alle tidspunkter af dagen. Et pålideligt selskab er konstant i gang med at forbedre sine produkter og justere forbindelsen, så du slipper for nedetid i løbet af dagen.

Hvis du har en kraftfuld forbindelse, har du mulighed for at streame direkte til dit TV fra enten din smartphone eller iPad. Streaming kræver en solid og stabil forbindelse for at få det optimale ud af din underholdning. Derfor er det vigtigt, at tænke over hvilken internetudbyder du vælger at blive kunde hos.

Fibernet eller almindeligt bredbånd?

Valget mellem fibernet og almindeligt bredbånd kan afhænge af flere faktorer, herunder dine specifikke internetbehov, tilgængeligheden i dit område og den månedlige pris på internet. Med andre ord kan det bedste internet til prisen have en minimal betydning, hvis du ofte oplever at du mister forbindelsen eller kører meget ustabilt.

Fibernet – Det nyeste og hurtigste

Fibernet er generelt kendt for at være hurtigere og mere pålidelig end almindeligt bredbånd. Det kan håndtere højere datahastigheder, hvilket er meget vigtigt, hvis du streamer meget video, spiller online eller hvis der er mange enheder i dit hjem, der er forbundet til internettet på samme tid.

Bredbånd – Billigt og stabilt

Et almindeligt bredbånd være et godt valg, hvis du har mindre internetbehov, eller hvis fibernet ikke er tilgængeligt, eller bliver for dyrt at få etableret.

Almindeligt bredbånd har eksisteret siden 2000 og er generelt billigere end fibernet. Forbindelsen og priser på fibernet og almindeligt bredbånd er forskelligt, og derfor skal du sammenligne både pris og hastighed.

Hvem er den bedste internetudbyder?

Det kan være en god idé at overveje, hvad der er vigtigst for dig, når du vælger den bedste internet udbyder, for hvad er vigtigst?

 • Hastighed?
 • Pris?
 • Kundeservice?
Bedste internet udbyder

Når du hvad der er vigtigst for dig, vil det være lettere at finde den bedste udbyder, der bedst opfylder dine behov.

Det er altid en god idé at læse anmeldelser og sammenligne priser på fibernetfinder.dk af forskellige udbydere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om internet

Den bedste og mest stabile internet finder du et af landets største selskaber som Telenor, Telia, TDC og OiSTER

Ifølge trustpilot ser TOP5 sådan ud:

 • CBB
 • Telenor
 • Telia
 • Fastspeed
 • Hiper

Både bredbånd og fibernet er gode. Men fibernet er markedets hurtigste og nyeste internetteknologi.

Telenor har kampagne på almindeligt bredbånd til 165 kr/md. de første 6 måneder, hvorefter prisen stiger til 329 kr/md.

Almindeligt bredbånd med en WiFi 6 router, har en en længere rækkevidde og mere stabilt internetforbindelse.

Telia, Telenor, Waoo og HIPER har et godt og stabilt fibernet forbindelse. Flere af kører lige nu med 50% rabat de første 6 måneder.

Det er almindeligt bredbånd med Wifi 6 router, både har den bedste rækkevidde og hastighed.

Du kan få 5G mobilt bredbånd til sommerhuset. Husk at tjekke et dækningskort, da det ikke er alle teleselskaber som kan tilbyde ens forbindelse. Med mobilt bredbånd behøver du ikke installere en router i sommerhuset.