• EESY logo

  50 GB

  Data DK

  20 GB

  Data EU

  FRI

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  Normalpris 119,00 kr

  59 kr.

  Pris/md.

 • EESY logo

  100 GB

  Data DK

  25 GB

  Data EU

  FRI

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  Normalpris 129,00 kr

  64 kr.

  Pris/md.

 • EESY logo

  FRI

  Data DK

  30 GB

  Data EU

  FRI

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  Normalpris 199,00 kr

  99 kr.

  Pris/md.

Internet banner tilbud

Anmeldelse af Eesy

Eesy er et dansk mobilselskab, der tilbyder enkle og overkommelige mobilabonnementer uden binding til fornuftige priser.

Eesy bruger TDC mobilnetværk, som både omfatter 4G og 5G dækning. Alle abonnementer kan bestilles nemt og hurtigt via deres app, og Eesy lægger vægt på en enkel og digital oplevelse for deres kunder.

Vi bruger en metodisk tilgang, hvor vi selv indsamler og analyserer data og information fra troværdige kilder. Det er vigtigt for os, at vores råd er baseret på objektive fakta, og at de også tager højde for direkte udtalelser fra kunder. Vi tager aktivt kundeanmeldelser med i vores vurdering for at få et klart billede af hver udbyder. På den måde kan vi sikre, at vores læsere får en grundig og vejledende anbefaling fra os.

Hvem er Eesy?

Kort fortalt er Eesy er et dansk mobilselskab fra 2020, der tilbyder billige mobilabonnementer og lave mobilt bredbånd priser uden binding. De fokuserer på at gøre det nemt og overskueligt for kunderne at vælge det rette abonnement med deres brugervenlige app.

Eesy tilbyder fri tale, sms og mms i alle deres abonnementer, samt forskellige mængder data, herunder også abonnementer med fri data.

Eesy hjemmeside

Eesy er et lavpris teleselskab, der er ejer af TDC og derfor bruger eget mobilnetværk. som sikrer god dækning over hele landet. Eesys målgruppe er privatkunder, der ønsker en simpel og direkte tilgang til deres mobilabonnement.

Eesy priser

Priserne hos Eesy er med andre ord billigt, nemt, overskueligt der har et veletableret 5G netværk, og som faktisk en et af Danmarks bedste.

Hvilket netværk bruger Eesy?

Eesy bruger TDC NET’s mobilnetværk, som har et landets stærkeste 5G-dækning. Dette sikrer god dækning over hele Danmark og giver Eesy’s kunder adgang et hurtigt mobilnetnetværk.

Hvilke abonnementer har Eesy?

Mobilabonnementer:

 • Fri tale + 50 GB data (med 20 GB til brug i EU): 119 kr./md.
 • Fri tale + 100 GB data (med 25 GB til brug i EU): 129 kr./md.
 • Fri tale + Fri GB data (med 30 GB til brug i EU): 199 kr./md.

Fordele ved Eesy

 1. Billige mobilpakker
 2. TDC’s Netværk
 3. Ingen bindingsperiode
 4. Understøtter eSIM
 1. Eesy tilbyder meget konkurrencedygtige priser og har nogle af de billigste mobilpakker på markedet. Deres priser er ikke kun lave, men også overskueligt.
 2. Eftersom Eesy er ejet af TDC, bruger de TDC’s mobilnetværk, som er kendt for at være et af de bedste og mest dækkende i Danmark.
 3. Der er ingen binding på Eesys mobilabonnementer, og du kan opsige dit abonnement når som helst uden ekstra gebyrer.
 4. Eesy understøtter “digitale SIM-kort” hvilket mange fortrækker.Med eSIM kan du nemt skifte mellem mobiloperatører eller abonnementer digital uden, at skifte det fysiske SIM-KORT.

Ulemper ved Eesy

 1. Begrænset abonnement udvalg
 2. Ingen support i weekender
 3. Hjemmeside har ingen guides
 4. Ingen mobiler med afdragsordning
 1. Mobilabonnementer er begrænset af udvalg af data og talepakker, hvilket kan være begrænsende for kunder med specifikke behov eller stort forbrugsmønstre.
 2. Det er ikke muligt, at kontakte kundesupporten hverken i weekender eller på helligdage.
 3. Hjemmesiden mangler vejledende guides, som kunne hjælpe kunder med at forstå deres abonnementer.
 4. Man kan ikke købe mobiler på afbetaling eller med afdragsordninger hos Eesy.

Hvad siger kunderne om Eesy?

Ifølge trustpilot.dk er der lige nu over 2.600 anmeldelser fra kunde med trustscore på 4,4. Eesy har ikke været på markedet så længe, og derfor er antallet af kundeanmeldelser begrænset.

De har dog opnået en ganske fin score på 4.4, hvilket betyder, at Eesy står ret godt placeret i forhold til konkurrenterne.

Eesy trustpilot

Sådan er trustscore fordelt

 • 5 stjerner 83%
 • 4 stjerner 5%
 • 3 stjerner 2%
 • 2 stjerner 2%
 • 1 stjerne 8%

Kort opsummering af Eesy

Eesy er ved at få fodfæste på det danske marked. Bag dette lavprisselskab står en stor aktør, der har masser af erfaring med at drive et teleselskab og er velkendt i branchen.

På kort tid har Eesy formået at etablere et velfungerende mobilselskab, der konkurrerer med andre lavprisselskaber.

Når man læser kundeanmeldelserne, tegner der sig et positivt billede af Eesy som et mobilselskab, der er dygtige til at hjælpe kunder med deres udfordringer. Det er især deres hurtigt ekspedition, og god support af høj kvalitet, der skinner igennem alle de højt rangeret anmeldeser.

I løbet af lidt over 4 år har Eesy udviklet sig fra at være en “lille spiller” til at blive en mellemstor aktør på det danske marked. De fortsætter med at vinde terræn og gør sig mere og mere bemærket i den danske telebranche.

Hvad klager kunder over Eesy?

Når man ser på de mindre gode anmeldelser, klager kunder over forskellige aspekter ved Eesy.

Det er tydeligt, at der har været problemer med kundeservice, mobilt netværk, og levering af SIM-kort, som i nogle tilfælde aldrig er nået frem til kunden.

Problemer med eSIM
Eesy trustpilot

Selvom Eesy har fået mange positive tilbagemeldinger om deres digitale SIM-kort, har en kunde haft en anden oplevelse, hvor nummeret ikke er aktiveret korrekt.

Desværre er Eesys kundesupport lukket i weekender og på helligdage, hvilket kan være en ulempe for mange kunder, især dem med arbejde i almindelige arbejdstider.


Manglende opsigelse hos tidligere udbyder
Eesy trustpilot 2

En kunde, der for nylig skiftede til Eesy, forventede, at Eesy ville opsige hans nummer hos det gamle teleselskab. Kunden har dog modtaget en regning, og hans mobilnummer er endda blevet blokeret.

Det er uklart, hvordan fejlen er opstået, eller om der har været misforståelser omkring overførslen af mobilnummeret. Denne fejl har desværre medført en negativ oplevelse for kunden, hvilket har resulteret i en anmeldelse med kun 1 stjerne.


Langsom 5G forbindelse
Eesy trustpilot 3

En kunde er utilfreds med hastigheden på Eesys 5G-netværk, som er langsommere end forventet. Det er usikkert, om Eesy i Aalborg-området har dårligere netværksdækning.

Kunden er også utilfreds med ventetiden på at flytte sit telefonnummer til Eesy, hvilket ifølge kunden tager mindst en måned. Generelt er det altid en god idé at tjekke netværksdækningen i sit område, uanset hvilket teleselskab man overvejer at blive kunde hos.


Ingen bonus til kunde som lovet
Eesy trustpilot 4

En kunde troede, at de havde “skudt papegøjen” og fundet et fantastisk tilbud med COOP bonus og oprettede derfor et abonnement for hele familien.

Men kunden oplever, at der går meget lang tid, og den lovede bonus er stadig ikke modtaget. Forsøg på at kontakte kundeservice både telefonisk og skriftligt har ikke løst problemet, da kunden ikke kan få kontakt til dem.

Det er uheldigt for kunden, især fordi abonnementet er for hele familien, og det er uklart, hvor fejlen er sket og hvad udfaldet ender med.


Kan Eesy anbefales?

Eesy er et voksende lavpristeleselskab ejet af TDC ApS, der har satset på et “lavpris” segment. I et hårdt konkurrencepræget marked er det umuligt ikke, at få en masse vrede og utilfredse kunder efter sig.

På Trustpilot klarer Eesy sig dog fornuftigt med en score på 4,4, hvilket er flot for et nyere selskab. De fleste kunder er tilfredse med Eesy, og selskabet ser ud til at fortsætte i denne positive retning.

Eesy er et teleselskab for dig, der søger enkelhed og lave priser uden at skulle gøre store ændringer i dit abonnement. Det er et moderne og selskab med billig mobilt bredbånd, som gør det super nemt for dig at komme i gang hurtigt.

Med deres app kan du hurtigt downloade og aktivere eSIM direkte på kun 2 minutter. Dette gør Eesy til et praktisk valg for dem, der vil have et hurtigt overblik og fuld fleksibilitet.

Kontaktinfo

eesy

Teglholmsgade 1

2450 København SV

Mail: hey@eesy.dk