• Green tel logo

  2 GB

  Data DK

  2 GB

  Data EU

  2 timer

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  48 kr.

  Pris/md.

 • Green tel logo

  5 GB

  Data DK

  5 GB

  Data EU

  5 timer

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  55 kr.

  Pris/md.

 • Green tel logo

  10 GB

  Data DK

  10 GB

  Data EU

  10 timer

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  79 kr.

  Pris/md.

 • Green tel logo

  30 GB

  Data DK

  13 GB

  Data EU

  FRI

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  89 kr.

  Pris/md.

 • Green tel logo

  40 GB

  Data DK

  14 GB

  Data EU

  FRI

  Tale DK

  • Fri SMS/MMS i DK
  • Ingen binding

  99 kr.

  Pris/md.

Internet banner tilbud

Anmeldelse af Greentel

Greentel er et dansk teleselskab fra 2012, der tilbyder billige mobilabonnementer med fokus på miljøvenlighed.

De tilbyder forskellige abonnementer, herunder muligheder for fri tale og forskellige mængder data. Greentel skiller sig ud ved at have et grønt fokus, hvor de støtter miljøprojekter som regnskovsbevaring og opsamling af havplast.

Vi bruger en metodisk tilgang, hvor vi selv indsamler og analyserer data og information fra troværdige kilder. Det er vigtigt for os, at vores råd er baseret på objektive fakta, og at de også tager højde for direkte udtalelser fra kunder. Vi tager aktivt kundeanmeldelser med i vores vurdering for at få et klart billede af hver udbyder. På den måde kan vi sikre, at vores læsere får en grundig og vejledende anbefaling fra os.

Hvem er Greentel?

Greentel er et miljøbevidst dansk teleselskab, der tilbyder overkommelige mobilabonnementer. De gør meget ud af deres miljømæssige engagement ved at støtte projekter som regnskovsbevaring og fjernelse af plastik i havene.

Der er tydeligt via at forsiden har et stort fokus “Tænk grønt og Tal grønt”

Greentel hjemmeside

Greentel lægger fokus på deres lave priser, både til private og erhvervskunder i Danmark. Her er der tale om mobilselskab, der tænker på miljøet, sundt klima – der gør en grøn forskel.

Greentel priser

Greental er kort fortalt et helt unikt teleselskab, der ønsker at være kendte for det gode og grønne selskab med tanker at “Her gør vi noget for miljæet og støtter de grønne projekter”

Hvilket netværk bruger Greentel?

Greentel bruger TT netværket, som består af Telia og Telenors netværk. Dette netværk tilbyder bred dækning i Danmark og sikrer, at Greentels kunder har adgang til det hurtige 5G mobil bredbånd.

Hvilke abonnementer har Greentel?

Mobilabonnementer:

 • 5 timer + 5 GB data (med 5 GB til brug i EU): 55 kr./md.
 • 10 timer + 10 GB data (med 10 GB til brug i EU): 79 kr./md.
 • Fri tale + 30 GB data (med 13 GB til brug i EU): 89 kr./md.
 • Fri tale + 40 GB data (med 14 GB til brug i EU): 99 kr./md.

Fordele ved Greentel

 1. Lave priser på mobilabonnementer
 2. Bredt udvalg af abonnementer
 3. God kundeservice support
 4. Viderestilling af fastnetnumre
 5. SIM-kort med 3-i-1 løsninger
 1. Greentels priser er rimelige og konkurrencedygtige i forhold til andre teleselskaber.
 2. De tilbyder et bredt udvalg af abonnementer for både lille og stort mobilforbrug. Du kan tilpasse dit abonnement til dit eget forbrug.
 3. Du kan hurtigt komme i kontakt med supporten pr. telefon, e-mail eller via facebook.
 4. Som noget særligt, kan du hos Greentel viderestille fastnetnumre til mobiltelefoner.
 5. Greentels SIM-kort kan anvendes i forskelligt 2G/4G udstyr som tyverialarmer, overvågningskameraer, GPS-tracking, vildtkameraer og til styring af varmepumper.

Ulemper ved Greentel

 1. Nedgradering af Abonnementer
 2. Dyrt mobilt bredbånd udstyr
 3. Ingen mulighed for FRI DATA
 4. Hjemmeside kan virke forvirrende
 1. Hvis du skal nedgradere dit abonnement træder det først i kraft den efterfølgende måned. Omvendt kan en opgradering ske med det samme.
 2. Skal du have det bedste og hurtigste mobile bredbånd skal betale 2299 kroner for en 5G router. Generelt ligger priserne høje på deres bredbånd i forhold til konkurrenterne.
 3. Hvis du bruger mere end 100 GB data, kan det blive dyrt, og du risikerer at skulle betale en betydelig højere pris. Greentel tilbyder i øjeblikket ikke abonnementer med fri data.
 4. Med mange forskellige abonnementer kan det være svært at få et klart overblik over, hvad de hver især tilbyder. Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i tingene og gennemgår hjemmesiden grundigt.

Hvad siger kunderne om Greentel?

I øjeblikket har Greentel en flot score på 4,5 ud af 5Trustpilot. Med over 900 anmeldelser er flertallet af kunderne meget tilfredse med selskabet og deres kundeservice.

Greentel trustpilot

Sådan er trustscore fordelt

 • 5 stjerner 79%
 • 4 stjerner 10%
 • 3 stjerner 3%
 • 2 stjerner 2%
 • 1 stjerne 6%

Kort opsummering af Greentel

Greentel blev grundlagt i 2012, og er et af Danmarks førende “grønne” teleselskaber, der tilbyder billig, simpel og miljøvenlig telefoni. De har abonnementer for både private og erhverv, med forskellige løsninger tilpasset familier, børn og seniorer.

Greentel sælger også SIM-kort til forskellige typer udstyr og støtter miljøprojekter, herunder samarbejde med Randers Regnskov.

Trods ikke at være størst på markedet, har de opnået popularitet og gode anmeldelser for deres service og klimavenlige tilgang. Greentel er kendt for deres bidrag til miljøbevarelse og klimavenlige projekter.

Et kig på de mange positive anmeldelser viser, at Greentel er et velfungerende og populært teleselskab blandt forskellige kundetyper. Selvom selskabet ikke er det største eller mest overskuelige på markedet, klarer det sig alligevel godt.

Hvad klager kunder over Greentel?

Vi har set nærmere på de 1-stjernede anmeldelser på Trustpilot og udvalgt nogle for at få et overblik over, hvad kunderne klager over.

Afvisning af kunde
Greentel trustpilot 1

En kunde er meget utilfreds, efter at have oprettet to abonnementer hos Greentel og betalt for dem. Kort tid efter indsendelse af ID blev begge abonnementer lukket.

Kunden oplevede, at Greentel ikke ville registrere ham i deres system og følte sig uønsket. Kunden er både chokeret og vred over hændelsesforløbet. Det er uklart, hvorfor Greentel afviste denne kunde, og der kunne være faktorer som gæld eller lignende, der forhindrede godkendelse af kunden.

Det er uklart, hvorfor Greentel afviste en bestemt kunde. Der kan være forskellige årsager, såsom gæld eller andre forhold, der gør, at kunden ikke opfylder betingelserne for at blive godkendt som kunde.


Klage over hjemmeside
Greentel trustpilot 2

Flere kunder har bemærket, at Greentels hjemmeside ikke er særlig overskuelig. En kunde har gentagne gange forsøgt at købe en telefon uden succes.

Årsagen til, at købet af en smartphone ikke lykkedes er ukendt, på trods af hjælp fra kundeservice, så får vi aldrig en afklaring på dette.

Det kan skyldes, at hjemmesidens opbygning eller navigation gør det vanskeligt for kunderne at gennemføre et køb af en ny telefon, og det kan afskrække mange potentielle kunder, som løber direkte over til konkurenterne.


Ingen annullering via hjemmeside
Greentel trustpilot 3

Her har en kunde ikke haft muligheder for at opsige eller annullere et abonnement, som lige er oprettet. Kunden har forsøgt gøre det via hjemmesiden som ikke lykkes.

Ifølge korrespondancen mellem kunden og Greentel, kan opsigelse af abonnementet ikke ske direkte på hjemmesiden. I stedet skal man sende en e-mail. Dette er en bevidst beslutning for at undgå, at kunder ved en fejl opsiger deres eget abonnement.


Kan Greentel anbefales?

Når man grundigt gennemgår alle anmeldelser, klarer Greentel sig godt med en høj score på 4,5. Det er forventeligt, at ikke alle kan være tilfredse i et virksomhed med mange kunder.

Desværre er deres hjemmeside er ikke særlig brugervenlig, og mange kunder finder det svært at navigere på den. Vigtige informationer burde være mere fremtrædende.

Men til gengæld er Greentels priser på mobilabonnementer konkurrencedygtige, og de tilbyder en unik 3-i-1 SIM-kort løsning, som adskiller sig fra andre teleselskaber.

Ser man bort fra “mindre” kundevenlige hjemmeside, og ingen muligheder for mobilabonnementer med FRI DATA, så er et Greentel er godt selskab hvor der er langt imellem de 1-stjernet anmeldelser.

Kontaktinfo

Greentel

Jomfruløkken 2

8930 Randers NØ

Mail: support@greentel.dk