Har jeg nok tale med fri data

Artikel indeholder reklamelinks, som finanser denne side – Læs mere

Flere teleselskaber med mobilabonnement med fri tale og fri data tiltrækker især den yngre generation, fordi du både kan tale og bruge mobilt bredbånd ligeså tosset du vil.

Dette er kort fortalt et fremragende tilbud til alle, der har et højt dagligt forbrug af mobildata. Denne type mobilabonnement med fri data, kan som oftest godt betale sig.

Mobilabonnementer med nok tale med fri data

Hvis du er på udkig efter et 5G mobilt bredbånd, kan et abonnement med ubegrænset data være lige sagen. Når du dagligt bruger din smartphone til streaming, sociale medier, YouTube og musik samt podcast lytning, kan dit dataforbrug hurtigt blive opbrugt.

Heldigvis har flere teleselskaber indset, at mange kunder finder tilbud med fri tale og fri data attraktive.

Har du brug for ubegrænset data?

Generelt bruges smartphones i dag til meget mere end bare at surfe på nettet eller shoppe online. Der er kommet så mange apps og tjenester i Danmark, at det næsten ikke kan betale sig at have for billig mobilabonnement.

Tale med fri ubegrænset data

Det betyder dog ikke, at man nødvendigvis skal vælge de største mobilabonnementer med ubegrænset data. For mange kan det give rigtig god mening, fordi man så ikke behøver at bekymre sig om sit dataforbrug.

Fri tale og data til halv pris

Det er faktisk muligt, at få fri tale og data til halv pris, hvis du holder øje med de gode kampagner. Du kan snakke i telefon og bruge internettet (5G) på din mobil, så meget du vil, og det koster kun det halve prisen.

Mobilabonnementer tilbud med ubegrænset data

Flere teleselselskaber har i perioder ofte ret voldsommme prisnedsætteelser på deres største mobilabonnementer. Hvis du er hurtig ude, kan du være heldig at spare penge i peridder på 3 – 6 måneder.

→ Læs anmeldelse af eesy HER

→ Læs anmeldelse af Flexii HER

→ Læs anmeldelse af Lebara HER

→ Læs anmeldelse af CBB mobil HER

→ Læs anmeldelse af Greentel mobil HER

Det er gode nyhed for mange, fordi du kan holde kontakten med dine venner og familie, spille spil online, eller se videoer uden at bekymre dig om, hvor meget det koster. Det gør det nemmere og sjovere at bruge din telefon.

Kan jeg bruge fri tale i udlandet?

Ja, du kan godt bruge fri tale i udlandet, men det afhænger af dit mobilabonnement og hvilke lander du rejser til.

Hvad er EU roaming?

EU roaming betyder, at du kan bruge din mobiltelefon til at ringe, sende SMS’er og bruge data i EU-lande ligesom i Danmark. En regulering gør sikrer, at omkostningerne ved mobilbrug ikke stiger, når man rejser inden for EU.

De billigste mobilabonnementer inkluderer også EU-roaming, hvilket betyder, at du kan bruge din mobil til at ringe, sende beskeder og bruge data i EU-lande uden ekstra omkostninger.

Det er dog vigtigt at tjekke betingelserne hos din udbyder, da der kan være begrænsninger eller ekstra gebyrer uden for EU.

Hvad er data roaming?

Data roaming er når du bruger data på din mobiltelefon via et andet mobilnetværk end dit eget, typisk når du rejser i udlandet. Det kan indebære ekstra omkostninger, afhængigt af dit mobilabonnement og de aftaler, din teleudbyder har med netværk i andre lande.

Sådan undgår du ekstraregninger

Du kan selv gøre meget for at undgå en grim overraskelse efter din rejse. Det er trist at ende med en enorm mobilregning, fordi du ikke har været opmærksom på dit forbrug af mobildata.

Du kan selv deaktivere forskellige tjenester og apps, så de ikke spiser al din 4G eller 5G data. Alternativt kan du slå dataroaming og mobildata helt fra, hvis du vil være på den sikre side.

Kan jeg købe ekstra mobildata?

Skulle du ende i en situation, hvor du løber tør for data, tillader også flere af de billige teleselskaber, at kunderne kan købe ekstra data eller opgradere deres abonnement mod en ekstra betaling.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt hos alle teleselskaber, og nogle kan opkræve et ekstra gebyr for at ændre på dit abonnement. Det klogeste råd fra starten er, at sammenlign bedste mobilabonnement og taget valget ud hvordan dit mobilforbrug ser ud.