Hvad koster fibernet

Artikel indeholder reklamelinks, som finanser denne side – Læs mere

Fibernet er det hurtigste og nyeste indenfor internetteknologi, som den helt almindelige danske forbruger nu også kan få adgang til.

Mange spørger sig hvad koster fibernet, og kan jeg overhovedet få det installeret på min adresse?

Først og fremmest skal du tjekke om du kan få installeret fibernet på adresse, fordi det ikke er sikkert der er blevet nedgravet fiberkabler i dit nærområde.

Prisen for et fibernet abonnement varierer alt efter hvilket hastighed du vælger, men de fleste abonnementer ligger mellem 189,00 kr til 499,00 kr pr. måned.

Er der fibernet på min adresse?

Det er endnu ikke sikkert, at du kan få fibernet på din adresse, Med en kortlægning mappe kan du undersøge om dit område er klargjort til fiber, og derefter tjekke op på hvilke internetudbydere der er tilgængelige i nærområdet.

Hvis der ikke er gravet til fibernet, skal hente et tilbud fra den lokale internetudbyder, som f.eks kunne være TDC eller yousee.

Hvis det koster dig penge, skal du kan af med et engangsbeløb som kan variere, fordi ingen grave opgave er ens.

TIP! Hos tjekditnet.dk finder du overblikket med bredbånd og mobil, og hvilke udbydere der er i nærheden af din adresse.

Koster fibernet mindre end bredbånd?

Fibernet kunder nyder godt af den gratis installation, hvis der er blevet gravet i området og så kræves der kun en installation af fiberboks.

Det hurtige internet har overskuelige priser, og det bør være nemt at finde det rigtige abonnement, der passer til dine behov. 

Derfor skal du altid sammenligne fibernet priser mod bredbånd priser, fordi det nødvendigvis ikke er billigere for dig at have et bredbåndsabonnement på din adresse.

Oven dit i internetabonnement kan et gratis streaming tjeneste som TV2play, Viaplay, HBO eller Netflix følge med i prisen.

Og det kommer an på tilbuddet og betingelser til dit kommende abonnement, som kan finde mere info om hos internetudbyderen.

Fibernet er lynhurtigt

Fibernet er kendt for sit stabile internetadgang, og du kan du nyde godt af internet hastigheder på op til 1000 mbit/s.

Stort hvad du skulle foretage dig online, vil det være hurtigere end nogensinde før, hvis du kommer fra almindeligt bredbånd eller 4G bredbånd.

Desuden har er der ingen brugsbegrænsninger eller et loft på dit dataforbrug, og behøver ikke at bekymre dig om at løbe tør for data eller om at få din forbindelse bremset af overforbrug, hvis hele familien både gamer spil eller streamer fede serier eller film.

Hvis du er på udkig efter en prisvenlig og pålidelig internetadgang, der kan håndtere flere enheder på samme tid, så er fibernet som udgangspunkt et rigtig godt valg.

Er fibernet billigst?

Den bedste måde at få billig fibernet på, er ved at kigge efter den bedste aftale og sammenligne priser fra forskellige internetudbydere og finde ud af, hvilken udbyder der tilbyder den billigste løsning med god hastighed.

Du kan lave egen research og tjekke op efter billige internetforbindelser til en lav månedlig pris, der ikke sprænger din familiens økonomi. 

Så selv om fiber måske ikke altid er billigt, er det værd at tage dig tid til at sammenligne priserne og se, hvad der er af internetløsninger på din adresse.

På den måde lettere skabe et overblik hvad koster fibernet dig at have månedligt i abonnement.