Mobilabonnement til udlandet

Artikel indeholder reklamelinks, som finanser denne side – Læs mere

At have et mobilabonnement til udlandet, kan være en god idé at overveje. Det er nemlig vigtigt at finde et teleselskab med god dækning, uanset om du foretrækker et stort eller det billigste mobilabonnement i Danmark.

Her kan få et indblik hvor meget mobildata du skal bruge, når du rejse til et andet land.

Er mobilabonnement til udlandet dyrt?

Det er afgørende du både har nok taletid og mobildata, når du rejser udenfor Danmark. Et globalt mobilabonnement sikrer, at du altid har adgang til internet og kan holde kontakt med venner og familie, uanset hvor i verden du befinder dig.

Prisen for denne type mobilabonnement kan ligge højere end gennemsnittet. Man kan få mobilt bredbånd og 5G mobilt bredbånd som er let, at tage med under rejsen.

Mobilt bredbånd og EU roaming

Rejser du ofte i Europa, skal du være opmærksom på EU roaming. Kort fortalt gør roaming mulig for alle, at bruge deres mobiltelefon til at ringe, sende beskeder og bruge mobildata i et andet Europæisk land, og her kan et mobilabonnement med fri tale være en god løsning.

Engang var det rigtigt dyrt, at abonnere på et mobilabonnement til udlandet, da prisen for mobildata var vanvittige høje. Det har heldigvis ændret sig, og vi har helt andre priser idag.

Mobilabonnement med roaming

Et mobilabonnement med roaming giver dig friheden til at bruge mobildata, når du rejser til udlandet. I cirka 99% af tilfældene vil du kunne bruge dit mobilabonnement i udlandet.

Rejse med mobilabonnement til udlandet

For langt størsteparten givet det en følelse af tryghed, og du kan uden bekymringer ringe, sende beskeder eller browse på internettet under din ferie.

På den måde kan du nemt holde kontakten med venner og familie eller holde dig opdateret med de seneste nyheder og sociale medier.

Billigt mobilabonnement til udlandet

Ifølge Energistyrelsens beregninger fra 2020 bruger danskerne i gennemsnit cirka 14,4 GB mobildata om måneden. Med den fortsatte udvikling af smartphones og udbredelsen af 5G-netværket kan man forvente, at forbruget sidenhen er steget.

Derfor bør du som minimum kigge efter mobilabonnementer med mindst 30 GB mobildata for at være sikker på, at du ikke løber tør. Det anbefales, at du tjekker dit faktiske forbrug, hvilket du kan gøre på din teleudbyders hjemmeside.

Liste med billigste mobilabonnement 30 GB data

Flexii:

 • Fri tale + 50 GB DK + 20 GB EU + 4G = 39 kr./md / Normalpris 79,00 kr
 • Fri tale + Fri data DK + 20 GB EU + 5G = 84 kr./md / Normalpris 169,00 kr

→ Læs vores anmeldelse af Flexii

Lebara:

 • 20 timer tale + 20 GB DK + 2 GB EU + 4G = 49 kr./md
 • 30 timer tale + 30 GB DK + 3 GB EU + 4G = 59 kr./md
 • Fri tale + 100 GB DK + 5 GB EU + 5G = 99 kr./md

→ Læs vores anmeldelse af Lebara

eesy:

 • Fri tale + 100 GB DK + 25 GB EU + 4G = 64 kr./md / Normalpris 129,00 kr
 • Fri tale + Fri data DK + 30 GB EU + 5G = 99 kr./md / Normalpris 199,00 kr

→ Læs vores anmeldelse af eesy

Telenor:

 • Fri tale + 25 GB DK + 25 GB EU + 5G = 159 kr./md
 • Fri tale + 50 GB DK + 30 GB EU + 5G = 189 kr./md
 • Fri tale + 100 GB DK + 35 GB EU + 5G = 229 kr./md
 • Fri tale + Fri data GB DK + 40 GB EU + 5G = 279 kr./md

CBB mobil:

 • Fri tale + 200 GB DK + 25 GB EU + 5G = 74 kr./md / Normalpris 149,00 kr
 • Fri tale + Fri data DK + 30 GB EU + 5G = 99 kr./md / Normalpris 199,00 kr

→ Læs vores anmeldelse af CBB mobil

Oister:

 • Fri tale + 100 GB DK + 25 GB EU + 5G = 89 kr./md / Normalpris 179,00 kr
 • Fri tale + 500 GB DK + 30 GB EU + 5G = 149 kr./md

Callme:

 • Fri tale + 30 GB DK + 30 GB EU + 4G = 49 kr./md / Normalpris 99,00 kr
 • Fri tale + Fri data DK + 30 GB EU + 5G = 99 kr./md / Normalpris 199,00 kr

Duka:

 • Fri tale + 25 GB DK + 25 GB EU + 5G = 99 kr./md
 • Fri tale + 50 GB DK + 50 GB EU + 5G = 119 kr./md
 • Fri tale + 60 GB DK + 60 GB EU + 5G = 149 kr./md

Telmore:

 • Fri tale + 50 GB DK + 21 GB EU + 5G = 74 kr./md / Normalpris 149,00 kr
 • Fri tale + Fri data DK + 33 GB EU + 4G = 229 kr./md

3 mobil:

 • Fri tale + 30 GB DK + 30 GB EU + 5G = 160 kr./md
 • Fri tale + 100 GB DK + 100 GB EU + 5G = 210 kr./md
 • Fri tale + Fri data DK + 1000 GB EU + 5G = 270 kr./md

Lyca mobile:

 • Fri tale + 400 GB DK + 23 GB EU + 5G = 159 kr./md
 • Fri tale + 200 GB DK + 28 GB EU + 5G = 199 kr./md

Vær opmærksom på, at alle priser er vejledende og kan være ændret. Mange priser er opgivet som aktuelle, og de nævnte tilbudspriser kan gælde for en begrænset periode. Der tages forbehold for eventuelle prisfejl og mangler.

Ubegrænset data i udlandet mobilabonnement

Et mobilabonnement med ubegrænset data i udlandet giver dig masser af frihed til at bruge internet, som du vil, når du rejser uden for Danmarks grænser.

Det betyder, at du kan streame, surfe og holde kontakten med venner og familie på de sociale uden bekymring for du overskrider din mobil data.

Dette kan anbefales til dem, der rejser meget og skal bruge et mobilabonnement til udlandet, hvor man kan bruge al den mobildata man vil.

Hvilke mobilabonnementer er bedst til rejser?

Det bedste mobilabonnement til rejser er et, der har en god dækning internationalt, eller gratis roaming inden for visse områder som EU.

Vidste du, at du kan aktivere datakontrol på dit mobilforbrug, når du rejser?

Det er altid en god idé, at kende til dit mobilforbrug. Når du opholder dig i udlandet, kan du frit bruge kort, sociale medier og andre apps, uden at bekymre dig om regningen, med det rette mobilabonnement.

Du bør kigge efter et mobilabonnement til udlandet med mindst 30 GB, eller gerne mere så prisen på mobildata ikke stiger voldsomt.

Hvor meget mobildata skal jeg bruge?

Mængden af mobildata kommer helt an på hvor meget du bruger din mobiltelefon. Lad os antage du ofte streamer video, lytter til Spotify, tjekker TikTok eller instagram, eller arbejder, kan et mobilabonnement med fri data være løsningen.

Til grundlæggende internet surfing, e-mails eller hvis du skal finde populære shoppingsteder, gode restauranter eller caféer i nærheden af hotellet, kan et 25 – 45 GB være helt ok.

Du spare relativt meget ved at slå mobildata fra. Nedenunder finder du billeder, der viser hvordan du slår roaming til og fra din iphone.

Sådan slår du roaming til på iPhone

På alle nyere iphones, kan du bruge denne guide, der på sigt kan spare dig for rigtig meget mobildata, hvis du huske at slå det fra.

Du kan bruge dette tip, hvis du kobler dig til et gratis WiFi netværk på hotellet, lufthavnen, caféen eller restauranten.

iphone indstillinger
iphone mobilnetværk
iphone dataroaming

Spar på regningen med mobilabonnement til udlandet

Ved at slå dataroaming fra, når du er i udlandet, kan du spare penge på din mobilregning. Dataroaming kan medføre høje gebyrer for internetbrug uden for Danmarks grænser.

Ved at deaktivere denne funktion spare du penge på roamingafgifter. Hvis du vil vide mere om indstillinger for dataroaming på din iPhone og iPad, så gå direkte til apple support.