Om os

Denne platform sammenligner de bedste udbydere og priser på fibernet, mobilt bredbånd og almindeligt bredbånd. Alle internet og bredbånds udbydere er sorteret efter pris og popularitet, hvor jeg gør mit bedste for at sende dig videre til den mest relevante udbyder.

Udvalget af internet og bredbånd er særligt udvalgt, som jeg mener er anbefalelsesværdigt. Fibernetfinder er designet for at gøre det let for besøgende at sammenligne forskellige internet- og bredbåndsabonnementer til privat brug.

Fibernetfinder.dk tilbyder vejledning om de forskellige typer af internetforbindelser, hvilket giver et bedre indblik i forhold valg af internet på din bopæl.

Profil

Mit navn er Mario, og det mig der har bygget alt indhold til fibernetfinder.dk. Jeg har altid været interesseret i computere, teknik og gaming. Min hobby og fritidsinteresse skød genvej til, at jeg startede virksomheden Mediehuset MK i 2017.

Det startede med SEO og marketing, dertil opbygning hjemmesider, og altsammen blev udviklet på mit lille kontor, hvor årene er fløjet afsted. Jeg har brugt mange timer på at rette tekniske fejl på godt og ondt, og opbygget indhold til niche hjemmesider indenfor sammenligning og produktguides.

Når jeg ikke arbejder på mine online projekter, bruger jeg tiden sammen med min familie, løb/cykling og funktionel træning, eller nyder en god film på Netflix.

Fokus de rigtige steder

Jeg har stor passion omkring rådgivning af de rigtige produkter. Min erfaring med kundeservice understreger den enorme værdi, det har for mange mennesker, at få en ordenligt og korrekt vejledning.

Alle anbefalinger er omhyggeligt udvalgt i tæt dialog med samarbejdspartnere, som du trygt kan stole på. Falder du noget over helt skævt, eller ukorrekte oplysninger → Så send mig en mail 🙂

Blog med artikler og guides

Ud over prisammenligninger har siden også en blog. Her kan du udforske en række emner relateret til internet, bredbånd og fiber.

Bloggen indeholder brugbare guides og praktiske råd, der relateret til almindelige problematikker, som andre ofte står overfor i forbindelse med etablering af internetforbindelse.

Forretningsmodellens opbygning

Det er vigtigt for de besøgende, at få et indblik i hvordan måden, denne side tjene penge på er skruet sammen. Kort fortalt får siden en mindre provision, hvis et besøg føre til et salg. 

Alle samarbejdspartnere betaler os en provosion, hvis fibernetfinder.dk henviser en ny betalende kunde til dem. For de besøgende har det ingen betydning.

Fibernetfinder.dk er reklamefinanseret, der betyder at modtager en mindre kommission for at formidle kunder. Det er desuden vigtigt, at gøre opmærksom på siden ikke tilbyder internet abonnement, mobilabonnement eller bredbånd abonnement, men kun sammenligner priser og tjenester.

Kontakt eller spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentar til siden, er du altid velkommen til at sende en mail. For fremtidigt samarbejde eller indhold til siden, kan du skyde en besked til hej@fibernetfinder.dk