Om os

Hvem er vi?

Om os

Denne sider er udviklet for, at give dig det bedste over internet bredbånd. Alle internet og bredbånds udbydere er sorteret efter rang og popularitet, hvor vi har gør vores bedste for at sende dig ud til den bedste internetudbyder. 

Udvalget af internet og bredbånd er særligt udvalgt, som vi mener passer bedst til forbrugeren. Siden er udviklet på den måde, at det er nemt at sammenligne både internet og bredbånd abonnement til privat brug.

Med så mange tilgængelige muligheder, kan det være svært at afgøre, hvilken type internet og bredbånd forbindelse der passer bedst til dit forbrug. 

Internetfinder.dk kan vejlede om de forskellige typer internetforbindelser og deres fordele og ulemper, så du kan få bedre indsigt i hvilken type internetforbindelse du skal have.

Hvem driver denne side?

Konceptet og alt indhold på siden er udviklet af Mediehuset MK. Vi har flere års erfaring med internettjenester og online marketing.

Vi bestræber os på hele tiden, at blive bedre til vores arbejde og udvikling af vores koncepter, der gør det mere overskueligt som forbruger at sammenligne produkter i Danmark.

Nyheder indenfor bredbånd og internet

Alle bruger både internettet og bredbånd som aldrig før, og forbrugerne forventer generelt mere af deres abonnement, og vejleding til deres produkt. 

Denne side gør tingene nemmere og mere overskueligt, så du hverken betaler for meget eller opretter et abonnement der ikke passer til dit behov. Udover at du kan finde et overblik med internet priser, kan du på vores blog finde artikler indenfor internet, bredbånd, mobilt bredbånd og internet selskaber i Danmark.

Sådan er vores forretningsmodel 

Det er vigtigt for vores besøgende, at få et indblik i hvordan vores måde, at tjene penge på er skruet sammen. Kort fortalt får vi en mindre kommission for hver kunde, som er kommet via vores hjemmeside. 

Vores samarbejdspartnere betaler os en kommision, hvis vi henviser en ny betalende kunde til dem. For dig som forbruger har det ingen betydning for hverken pris eller service. 

Fibernetfinder.dk er reklamefinanseret, der betyder at modtager en mindre kommission for at formidle kunder. Det er desuden vigtigt, at gøre opmærksom på vi hverken tilbyde internet abonnement, mobilabonnement eller bredbånd abonnement, men kun sammenligner priser og tjenester.

Kontakt og samarbejde 

Har du spørgsmål eller kommentar til siden, er du altid velkommen til at sende os en mail. For fremtidigt samarbejde eller indhold til siden, kan du altid sende en mail til hej@fibernetfinder.dk