Bedste streamingtjenester 2024

De bedste streamingtjenester har aldrig været så populært som nu. Med både indhold til børn og voksne, samt muligheden for at streame underholdning på alle typer enheder tiltaler rigtig mange i Danmark. 

Internet hastigheden er nemlig afgørende for, at streamingtjenesterne kan fungere ordentligt. Nettet skal være stabilt til, at levere indholdet hurtigt uden at filmen eller serien hakker eller stopper midt i afspilningen.

Det kræver en forbindelse med en lav latenstid, der er med til at reducere forsinkelsen mellem det du ser live og det tidspunkt, hvor indholdet vises på direkte på skærmen.

Hvad er streaming tv?

At streame på sin fladskærm er der mange der benytter dig i Danmark. Streaming tv er meget flexibelt og smart, fordi du kan både se live streaming og se indhold der tidligere er blevet vist i fjernsynet.

Her findes udbydere der både har streaming tjenester med TV-pakke og uden. Det er kun dig, der kan svare på hvad der bedst kan betale sig i sidste ende.

Streaming tjenester 

Hvis du skal have mest ud af din streamingtjenester kræver det, at dit bredbånd eller fibernet som udgangspunkt mindstekravene for at se online underholdning.

Husk at selv de bedste streamingtjenester ikke kan garantere en irritation fri oplevelse, der kan skyldes en ustabilt internetforbindelse, eller en forkert opsætning af husets netværk.

De bedste streaming tjenester kræver test af din internet installation, og test af filmafspilning på flere enheder af samme tid. Hvis Wifi forbindelsen ikke fungere optimalt, kan det skyldes af flere årsager. 

Et af årsagerne kan være dårligt dækning med modem, du har fået leveret af din internet udbyder. Et andet kan være forkert indstillet trådløs forbindelse, som kræver nærmere undersøgelse af en person som har kendskab til teknik.

Er det helt umuligt med dækning, især hvis der er tale en stor ejendom, kan en kablet forbindelse, give den mest stabile og pålidelige forbindelse til streaming af tv.

Streaming tv-pakker

Online streaming-tv-pakker er blevet stadig mere populære i Danmark. De flest af os har en travl hverdag med familie, og diverse andre gøremål. Der er ikke mange familier der har mulighed for, at samles i den “bedste sendetid” fordi det de traditionelle tv udsendelser af fastlåst i et bestemt sendetid. 

Streaming tv-pakker giver direkte adgang til en række kanaler og programmer uden behov for et traditionelt kabel eller parabol satellit abonnement. Alle har nu mulighed for at tilpasse deres tv indhold eller streaming abonnement, hvilket gør det til et billigere alternativ til de dyrere kanalpakker

Du har helt egen indflydelse på tv indhold, der både kan streames på et smart-tv, chromecast, Apple TV, iPad, iPhone eller en smartphon. Adgang af indhold med dine yndlingsprogrammer kan du se overalt, så længe har du kan tilgå en internetforbindelse. 

Bedste streaming tjenester

Hvor finder jeg de bedste streamingtjenester? Streaming handler først og fremmest om hvad du interesserer dig for, og hvilken niche du mest søger på. Ligeledes findes der tjenester i Danmark, som har særligt fokus inden for sport, natur eller film.

Den bedste streamingtjeneste meget afhænger af den type indhold, du ønsker at se, og hvilke tjenester der er med i den samlede abonnentpris.  

Faktorer som pris pr. måned, opdatering af indhold og deling af konto, kan have en indflydelse, når du skal vælge en streaming tjeneste.

Nogle tjenester kan endda tilbyde ekstra funktioner som f.eks. cloud-optagelse eller on-demand-visning, som gør at du får mest muligt ud af din streaming-tv-tjeneste og finder et abonnement, der matcher dit behov.

Streaming pakker

Der er efterhånden ikke den helt store forskel på tv pakke og streaming tjenester. Som udgangspunkt er en tv pakke, indhold du ser direkte gennem fjernsyn via et kabel tv stik eller fibernet stik. 

Omvendt er alt streaming styret via internettet, som du selv bestemmer over hvornår du vil se og på hvilken enhed du vil se underholdning. 

Her kan både være tale om smartphone, tablet eller gennem Chromecast. En streaming pakke eller tv pakke kan især gavne folk, der elsker live sport.

Fordelen er at der ikke er forsinkelse, i forhold til sammenligning af streaming over internettet. Det kan for nogle have en stor betydning under en ishockeykamp, fodboldkamp eller håndboldkamp.  

Hvad koster streaming?

Streaming af indhold på internettet kan være en smart og billig måde at se film, tv-udsendelser og andet underholdning på. Streaming tjenester er blevet mere og mere populære i de senere år, fordi der både er økonomisk besparelse og tidsbesparelse. 

Helt afhængigt af den streamingtjeneste, du vælger, og den abonnement indhold, du kan du regne med pris på 49 kr. – 199 kr. pr.måned for hvert tjeneste. 

Nogle streaming programmer kan være dyrer pga. sportsindhold eller mulighed for at dele sin konto med 1-3 andre brugere, der alle sammen kan streame på samme tid og endda flere enheder.

F.eks har Netflix tilbyder 3 x streaming planer på mellem 79 kr. og 199 kr. pr. måned, der giver adgangsmuligheder for at streame HD-indhold på to til fire enheder på én gang. 

Andre tjenester som HBO kan streames for 79 kr. om måneden eller 599 kr. årligt og omfatter adgang til over 50 live kanaler, og kæmpestore prisvindende tv serier som også kan streames på Xbox serie X/S, Xbox One, PS5 og PS4.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om streaming

Med streamingtjenester kan du “streame” underholdning som film, tv-serier, sport, live tv og nyheder direkte på enheder med internetadgang.

Du kan streame med Apple TV, Android TV, Chromecast, MacOS, Windows, Ipad, Iphone, smartphones, Xbox, PS5 og P4.

Det koster 0-199 kr./mdr. for hver streamingtjeneste du opretter dig hos. Det er live og sport indhold som er de dyreste at streame.

Netflix, HBO og Viaplay kan streame film og tv-serier. Spotify og Tidal kan streame musik. Bookbeat og Mofibo kan streame lydbøger og podcast.

Top 10 streamingtjenester i Danmark er 1. Disney Plus, 2. Netflix, 3. HBO Max, 4. Viaplay, 5. C More, 6. TV 2 Play, 7. Discovery+, 8. DR TV, 9. Allente, 10. Apple TV+.

TOP listen er 1. Disney Plus 79 kr./mdr. 2. Netflix 79 kr./mdr. 3. HBO Max 79 kr./mdr. 4. Viaplay 129 kr./mdr. 5. C More 99 kr./mdr. 6. TV 2 Play 129 kr./mdr. Prisen kan varierer af pakkevalg og reklame indhold + GRATIS prøveperiode.

Du skal kun bruge 3 ting. 1. Streamingtjeneste f.eks Viaplay/Netflix. 2. Smartphone/tablet/computer til streaming. 3. Internetadgang som Fibernet/bredbånd/5G.

  1. Du skal oprette et abonnement hos en streamingtjeneste f.eks. TV 2 PLAY eller Netflix. 2. Adgang til internet via fibernet, bredbånd eller mobilt bredbånd 4G/5G. 3. En skærm at streame fra f.eks en iPad, computer, smartphone eller tablet.
  1. Allente – 2. Amazone Prime – 3. Apple TV + – 4. BrttBox – 5. Filmstriben – 6. C More – 7. SkyShowtime – 8. Disney + – 9. Discovery + – 10. Documentary + – 11. DR TV – 12. HBO Max – 13. Nordisk Film + – 14. Netflix – 15. Pluto TV – 16. Rakuten TV – 17. Viaplay – 18. TV2 PLAY 19. Youtube – 20. YouSee play

Ja, så længe du rejser indenfor for EU kan du streame alt indhold ligesom i Danmark. Hvis roaming er med i dit mobilabonnement, er prisen for data/internet forbrug den samme som herhjemme.